Sponsoractie “Laat een kind leren”

Posted by theo on 17 april 2011

Mag ik mezelf even voorstellen:  ik ben Lotte van den Broek, 18 jaar en ik kom uit Malden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        In januari jl. ben ik voor een half jaar naar Bolivia vertrokken om vrijwilligerswerk te gaan doen voor Stichting Atiy.

In de maanden dat ik er nu ben, heb ik gemerkt dat veel ouders geen geld hebben om hun kind naar school te laten gaan. Daarom ben ik deze sponsoractie begonnen, onder het motto:

Een diner voor 2 = een jaar schoolgeld + eetgeld voor kinderen in Buena Vista, Cochabamba Bolivia 

met Maria, die op de foto mocht toen het huiswerk klaar was, ze vond het geweldig en heeft daarna van alles en iedereen foto's gemaakt. Zij gaat ook gesponsord worden!

Comments are closed.